Laurens en Annouck zeggen JA!

Onder een stralende zon beloofden Laurens Sweeck en Annouck De Vries op 30 juni 2018, na exact 3350 dagen samen zijn, elkaar eeuwige trouw in het gemeentehuis te Heist-op-den-Berg. Talrijke supporters van Laurens en patiënten van thuisverpleegster Annouck waren present om te delen in hun geluk. De Belgische vice-kampioen veldrijden en zijn stralende bruid trakteerden alle aanwezigen op een lekker ijsje op het zomerse gemeenteplein.

Oudste broer Hendrik en tweelingbroer Diether waren beiden getuigen van de wettelijke trouwbelofte van Laurens. Steffie Corthout getuigde voor Annouck. Na het officiële ja-woord op de Heistse berg werd er met een Zwitserse postbus koers gezet richting ouderlijke woonst te Schriek, waar er gemoedelijke familieplaatjes werden geschoten. Ditmaal lukte dit eens zonder koerskleren en zonder koershelmen. 

Vervolgens ging het richting feestzalen "De Maekelhoeve" in Veerle-Laakdal, waar deze heuglijke dag werd verdergezet met een tuinreceptie en een tuinceremonie in het bijzijn van familie en vrienden, gevolgd door een diner met spetterende party tot in de vroege uurtjes. 

Foto's wettelijke trouw : zie album met dank aan Wim Van Goethem en Marie-Claire Devoght.