Toptien in BRICO-Hulst

De heerlijke lentezon gaf de renners een extra stimulans om er nogeens fel in te vliegen tussen de duizenden toeschouwers in het pittoreske Hulst. 

Ook Laurens deed er alles aan om vooraan mee te zijn, wat oorspronkelijk ook lukte. Tot halfkoers streed hij mee voor de derde podiumplaats in een groep van zes renners in achtervolging op de elite- en de beloftenwereldkampioen.  

Toen deze achtervolgende groep uiteen werd gereden en het tempo opnieuw de hoogte inging, moest Laurens de rol lossen. Ondanks een opspelende rug probeerde hij stand te houden op plaats acht. Toch kon hij niet beletten dat Joris Nieuwenhuis en Jim Aernouts hem in laatste instantie voorbij snelden. Hij vulde nog net de laatste plaats van de toptien in. 

Diether had geen contract voor deze wedstrijd en kwam vandaag niet aan de start. In Waregem rijden ze beiden het avondcriterium. Laurens rijdt ook het volledige sluitingsweekend met Leuven en Oostmalle, Diether start alleen op zondag. 

Foto's : zie album met dank aan Wim Van Goethem

Vertrek supportersbus naar de Sluitingsprijs in Oostmalle op zondag 24/02 om 8u15 aan café Den Bierpot in Schriek (info 0495/181998)