Eindelijk koers!

Na bijna vier maanden corona-crisis, kwam er op 5 juli eindelijk opnieuw ruimte voor koers en koersbeleving. Ook voor onze Belgische kampioen veldrijden lag een rugnummer klaar in Rotselaar.

Laurens - die zaterdagavond terugkeerde van een 14-daagse solostage in de Franse Ardèche - kwam dan ook heel graag wat koersritme opdoen, tot vreugde van zijn aanwezige supporters. Hij eindigde als 100e in het omvangrijke peloton, terwijl Deceuninck-Quickstep opnieuw aanknoopte met de zoveelste overwinning op de weg.

Diether vertoeft momenteel, met enkele van zijn Alpecin-Fenix ploegmakkers, in Livigno voor een hoogtestage van drie weken. Hij start zijn zomercompetitie in de Heistse Pijl op 1 augustus.

Hendrik neemt - samen met Laurens -  in juli deel aan enkele oefenkoersen in Zolder, Kerniel en Nieuwrode.

Foto's: zie album met dank aan Wim Van Goethem

 

Uitgestelde kampioenenviering

Omdat er deze zomervakantie geen groen licht komt voor dansparty's, is onze supportersclub genoodzaakt de jaarlijkse seizoensafsluiter te annuleren en te herplannen op zaterdag 27 maart 2021.

Alle reserveringen en betalingen voor de geplande BBQ en de inkomkaarten voor de party van 14 maart jongstleden BLIJVEN GELDIG voor de nieuwe afspraak na het seizoen 2020-2021.