Zomerprogramma is klaar

Op zaterdag 15 mei 2021 om 14u starten Laurens en Diether samen hun zomercampagne in de GP Vermarc te Rotselaar. Door de coronapandemie staan voor Hendrik (elite z/c) voorlopig nog geen wedstrijden gepland.

Laurens zal deze zomer al zijn wedstrijden afwerken in eigen land met ondermeer de Belgium Baloise Tour, Tour de Wallonie en Triptyque Ardennais. Diether trekt met Alpecin Fenix driemaal richting Frankrijk voor de meerdagskoersen Boucles de la Mayenne, Tour Alsace en Tour de l'Ain.

Alleen in Rotselaar, Ruddervoorde en tijdens het BK in Waregem op 20/06/2021 zullen de Sweeck-broers in dezelfde wedstrijden terug te vinden zijn.

 

Tweelingbroers kijken samen uit naar gezinsuitbreiding

Terwijl er bij Laurens en Annouck eind september een broertje of zusje wordt verwacht voor Mathis, tellen Diether en Steffie af naar de geboorte van hun eersteling in de eerste helft van oktober. 

Samen met de neefjes Lewis en Phil staan er volgende winter al een handvol kleine "Sweeck-skes"  langs de zijlijn te supporteren, als de covid-richtlijnen dit toelaten tenminste!

 

Eetfestijn supportersclub 11 en 12 september 2021

Ook de supportersclub kijkt in deze moeilijke coronaperiode vooruit en programmeert haar tweedaags eetfestijn in de Magneet te Grootlo op 11 en 12 september 2021. Dit wordt tevens het openingsweekend van het volgende veldritseizoen. 

De tot tweemaal toe uitgestelde seizoensafsluiter kan deze keer hopelijk wel plaatsvinden op zaterdag 26 maart 2022. De kaarten en reservaties van de geannuleerde viering van 14 maart 2020 blijven nog steeds geldig. Het bestuur houdt u op de hoogte.

Maar laat ons eerst met zijn allen deze zomer duimen voor onze renners tijdens hun wegcampagne.