Aftellen naar eetfestijn en eerste cross

Op 11 september wordt niet alleen het nieuwe veldritseizoen op gang geschoten, ook onze supportersclub viert - na anderhalf jaar covid-beperkingen - de seizoensstart met haar tweedaags eetfestijn.

Het zit er allemaal snel aan te komen nu. Tegen het einde van deze maand vind je hier de wedstrijdplanning terug van onze renners. Het wordt een erg drukke winter met een overvolle agenda en talrijke verplaatsingen naar het buitenland. 

Hopelijk kunnen ook alle veldritliefhebbers en Sweeck-supporters opnieuw van de partij zijn op het parcours zonder al te veel covid-beperkingen. De eerste wedstrijd in Lokeren start op 11 september. 

Ook zijn alle sympathisanten op zaterdag 11/9 vanaf 16u en op zondag 12/9 vanaf 11u30 van harte welkom in zaal Magneet te Grootlo, waar onze supportersclub zorgt voor een lekkere maaltijd en gezellig samenzijn tussen pot en pint. Indien het weer het toelaat, zal er ook in de tuin van de zaal kunnen gegeten worden en wordt er tevens een springkasteel voorzien.

Reserveringen zijn niet nodig. De huidige covidmaatregelen die gelden in de horeca zullen ook hier worden toegepast: afstand bewaren, ontsmetting van handen en meubilair, mondmaskerplicht indien men zich verplaatst in de zaal.

Tot gauw !