Wat een feestje!

Tweehonderd vrienden van de cross schoven in de parochiezaal in Schriek om 17u met veel goesting hun voeten onder tafel voor het jaarlijks supportersfeest. Zij zetten meteen de toon voor een bijzonder gezellige avond die door de latere toeloop van talrijke supporters uitmondde in een spetterende party tot in de vroege uurtjes!

Tijdens deze afsluiter van het seizoen ging de hoofdprijs van de tombola op de inkomkaarten naar Jurgen Keynen. Hij mag zich met zijn vrouwtje laten verwennen tijdens een "beauty-cruise" voor twee in het saunacomplex 't Mineraal te Rijmenam.

En Paul De Cree uit Bonheiden ging met een crossfiets ter waarde van 2800 euro aan de haal. Deze werd geschonken door fietsenhandel SWEKALFI uit Keerbergen. Paul wist bijna correct in te schatten hoeveel kilometers de camper en de camionette van de Sweeck-broers deze winter aflegden:  31 696 km.

Het feestcomité dankt iedereen hartelijk die deze mooie avond mogelijk maakte en wij zien mekaar graag weer op ons jaarlijks eetfestijn op 26 en 27 augustus te Grootlo.

Foto's : zie album

Nog af te halen tombolanummers tot 31/05/2017 : nr 366 sportkleding van KALAS en nr 367 korf met onderhoudsprodukten van DRD (info 0472/370847).