Tweelingbroers naar Pauwels Sauzen !

Het hing al een tijdje in de lucht, maar is nu ook officieel. Laurens maakt - na onderlinge overeenkomst - met onmiddellijke ingang de overstap naar "Pauwels sauzen-Vastgoedservice" tot eind 2021. Hij vindt daar zijn tweelingbroer Diether terug, die eveneens een profcontract tekende bij dit veldritteam. Zondag 6 mei bijten ze samen - in hun nieuwe kleuren - de spits af in Houthalen-Helchteren.

Ook oudste broer Hendrik zal van de partij zijn in deze wedstrijd. Hij blijft - als elite z/c - zijn nieuwe hoofdsponsor TÜV-SÜD trouw. Hij zal deze zomer regelmatig te zien zijn in de kermiskoersen in de buurt. Omdat er deze maand opnieuw gezinsuitbreiding op komst is, zal zijn koerskalender van week tot week worden ingevuld.

 

Ronde van België

Voor Laurens en Diether staan er deze zomer een aantal mooie profkoersen op het programma waaronder de Belgium Baloise Tour eind mei. Vader Stefaan Sweeck zal hier ook van de partij zijn als ploegleider en af en toe inspringen waar nodig.

De tweelingbroers zullen ook aan de start komen van diverse ééndagswedstrijden die rechtstreeks op TV worden uitgezonden oa. GP Marcel Kint, de Heistse Pijl, Dwars door het Hageland...enz.

 

Opfrissing website

Nieuwe outfits en nieuwe sponsors vragen ook een aanpassing van onze website. Hier wordt volgende week werk van gemaakt. Wij maken van deze gelegenheid graag gebruik om alle sponsors, het management en teamleden van de voorbije jaren te bedanken voor hun samenwerking.

Foto: Wouter Toelen