Gebroeders Sweeck.be

Geslaagde test in Woerden

Het werd een aangename kennismaking voor Laurens met de feestelijke avondcross in Woerden. Hij kwam enkele meters te kort om Lars van der Haar van de overwinning te houden. 

Laurens kwam goed uit de startblokken en wist zich meteen vooraan te handhaven. Reeds na een ronde scheidden vier renners zich af: Laurens, Lars, Pim Ronhaar en Ryan Kamp.

Ze namen om beurt de leiding, maar Ryan moest als eerste de rol lossen op drie ronden van het einde. Pim Ronhaar zette een aanval op die door Laurens werd teniet gedaan. Daarna was het de beurt aan Lars, maar opnieuw kon Laurens deze attaque beantwoorden.

Hierdoor kwam Ronhaar in de problemen en zo gingen Laurens en Lars samen de slotronde in. Laurens probeerde op zijn beurt afstand te nemen, maar Lars liet niet begaan. In de laatste rechte lijn had Lars nog iets meer brandstof in de tank om Laurens naar de tweede plaats te verwijzen.

Deze prestatie gaf Laurens - na zijn blessureleed - het nodige vertrouwen met het eerste dubbele cross-weekend in zicht.

Vertrek supportersbus naar WB Maasmechelen op zondag 29 oktober om 9u aan Café Paradijs in Peulis en om 9u15 aan Café Den Bierpot in Schriek.
Kostprijs 10 euro - niet-leden supportersclub 13 euro - reservatie 015/346826.