Gebroeders Sweeck.be

Positieve afsluiter in Oostmalle

Laurens heeft met een goed gevoel de laatste wedstrijd van het seizoen afgewerkt. In een spannende eindfase viel hij net naast het podium (foto Frank Vergouwen).

Laurens dook als negende het zand van Oostmalle in, maar in tegenstelling tot de vorige wedstrijden, kon hij reeds in de tweede ronde een goede positie afdwingen.

In de razendsnelle wedstrijd, waarbij een tiental renners mekaar constant het vuur aan de schenen legden, kon hij steevast in de top zes blijven.

Hij deed wat hij moest doen om in volle finale aanspraak te maken op de overwinning. Toen Lars van der Haar - bij het ingaan van de laatste ronde - zijn ultieme aanval inzette, reageerde Laurens attent.

Hij schoof mee door op de tweede plaats en kon zo samen met Niels van de Putte en Iserbyt een gaatje slaan op de rest. Een spannend eindduel kondigde zich aan. Als derde draaide hij de laatste rechte lijn op en maakte aanstalten om mee te doen voor de zege, maar de nodige punch om het af te maken ontbrak.

In de laatste 50 meter kon Eli hem nog net de derde podiumplaats afsnoepen. Maar het bijzonderste was dat hij liet zien dat hij nog lang niet afgeschreven is.

Een degelijke rustperiode is nu eerst aan de orde en dan... op naar volgende winter! Laurens en zijn familie bedanken de trouwe supporters die op post bleven in dit moeilijke seizoen.

 


Seizoensafsluiter 23 maart CX Party in Schriek

Iedereen is van harte welkom op de jaarlijkse dans-party georganiseerd door de Supportersclub. Kaarten in VVK aan 8 euro te bekomen in het supporterscafé Den Bierpot in Schriek of via 0472/370847.